alexweb.no http://alexweb.no Thu, 05 Sep 2013 08:05:14 +0000 nb-NO hourly 1 http://wordpress.org/?v=3.6 Publiseringsløsninger http://alexweb.no/publiseringslosninger/ http://alexweb.no/publiseringslosninger/#comments Tue, 27 Aug 2013 14:49:25 +0000 admin http://alexweb.no/?p=415 wp-logo

Flere og flere velger i dag å bruke publiseringsløsninger for sine websider. Det finnes en rekke løsninger og vi anbefaler wordpress som er en av verdens mest brukte.

WordPress er enkel å sette seg inn i og det er enkelt å redigere eksisterende sider eller legge til nye. Man kan opprette blogger, bildegallerier og mye mer.

Det aller beste med løsningen er at den er helt gratis.

AlexWeb kan sette opp løsningen ved bestilling av nye hjemmesider, implementere design, tekster og bilder for sidene. Vi gir også opplæring i bruk av løsningen, og vi tilbyr også support dersom det er behov for det.

Dere kan lese mer om wordpress how word-press.no

]]>
http://alexweb.no/publiseringslosninger/feed/ 0
Alexweb er oppe og går http://alexweb.no/alexweb-er-oppe-og-gar/ http://alexweb.no/alexweb-er-oppe-og-gar/#comments Tue, 27 Aug 2013 10:32:38 +0000 admin http://alexweb.no/?p=409 Velkommen til bloggen min.

Her kommer jeg til å skrive endel om det jeg driver med, jeg kommer til å gi dere en god del tips om webløsninger, gratismaler for wordpress med mer.

Jeg høper nye og gamle kunder samt tilfeldige besøkende får glede og nytte av tipsene jeg legger ut her.

Er det noen som har spørsmål kan dere sende meg mail så svarer jeg i løpet av 24 timer.

Alex

]]>
http://alexweb.no/alexweb-er-oppe-og-gar/feed/ 0